Πωλήσεις

Τα εργοστάσια της Volkswagen και της Audi έχουν δημιουργήσει αυτοκίνητα που έχουν αφήσει ιστορία, ξεκινώντας από τον θρυλικό "Σκαραβαίο" και φτάνοντας στο σήμερα με το νέο Golf και το νέο Audi A1.

 

Εμείς φτιάξαμε μία σύγχρονη κάθετη μονάδα πώλησης νέων αυτοκινήτων με ξεχωριστές εκθέσεις Volkswagen, Volkswagen Επαγγελματικά και Audi με εξειδικευμένους σύμβουλους πωλήσεων, για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας για καινούργιο αυτοκίνητο και με διαθέσιμα όλα τα νέα μοντέλα για να τα θαυμάσετε και να κάνετε ένα Test Drive με το μοντέλο της αρεσκείας σας. 

Περισσότερα >

Γνήσια ανταλλακτικά

Γνήσια αξεσουάρ

Η αποκλειστική χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών Volkswagen και Audi εξασφαλίζει τη διατήρηση της αρχικής εργοστασιακής κατάστασης του αυτοκινήτου σας, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με τα Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen και Audi χρησιμοποιείτε στο αυτοκίνητό σας ανταλλακτικά, τα οποία ταιριάζουν άψογα μεταξύ τους. Επιπλέον, η άριστη ακρίβεια συναρμολόγησής τους βοηθάει στην ελαχιστοποίηση του απαιτούμενου χρόνου στο συνεργείο.

Περισσότερα >
Πήρατε ήδη την πρώτη απόφαση: ένα μοντέλο των εταιριών μας Volkswagen ή Audi είναι δικό σας. Τώρα καλείστε να πάρετε περισσότερες αποφάσεις: πως να εξατομικεύσετε το αυτοκίνητό σας με έναν ακόμη πιο προσωπικό τρόπο. Τα Γνήσια Αξεσουάρ Volkswagen και Audi εναρμονίζονται άψογα στον σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα του δικού σας αυτοκινήτου, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να το προσαρμόσετε στις προσωπικές σας ανάγκες.
Περισσότερα >