Γνήσια Αξεσουάρ Volkswagen - Γνήσια Αξεσουάρ Audi

 

Πήρατε ήδη την πρώτη απόφαση: ένα μοντέλο των εταιριών μας Volkswagen ή Audi είναι δικό σας. Τώρα καλείστε να πάρετε περισσότερες αποφάσεις: πως να εξατομικεύσετε το αυτοκίνητό σας με έναν ακόμη πιο προσωπικό τρόπο. Τα Γνήσια Αξεσουάρ Volkswagen και Audi εναρμονίζονται άψογα στον σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα του δικού σας αυτοκινήτου, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να το προσαρμόσετε στις προσωπικές σας ανάγκες. Τονίστε ακόμη περισσότερο τις δυναμικές γραμμές του δικού σας αυτοκινήτου με τα πακέτα σχεδίασης και δώστε του μοναδικό χαρακτήρα.

 

Ποιότητα με στυλ

 

Η ποιότητα, η λειτουργικότητα και το στυλ μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, είναι που κάνουν τα Γνήσια Αξεσουάρ Volkswagen και Audi μοναδικά και ακαταμάχητα. Τα Γνήσια Αξεσουάρ Volkswagen και Audi σας εγγυώνται μεγάλη διαθεσιμότητα, άμεση παράδοση, εγγύηση 2 χρόνων και τέλος διασφαλίζουν την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας καθώς και την ασφάλεια των επιβατών (είναι δοκιμασμένα σε Crash Tests και πιστοποιημένα από διεθνής οργανισμούς). Πριν ακόμα εμφανιστεί ένα νέο αυτοκίνητο Volkswagen ή Audi στην αγορά, τα Γνήσια Αξεσουάρ Volkswagen και Audi σχεδιάζονται, ελέγχονται και προσαρμόζονται παράλληλα με αυτό.

Ο σχεδιασμός δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, αλλά και άψογης λειτουργικότητας. Τα προϊόντα από τα Γνήσια Αξεσουάρ Volkswagen και Audi σχεδιάζονται σε στενή συνεργασία με τους σχεδιαστές και τους τεχνικούς της Volkswagen στο Wolfsburg και της Audi στο Ingolstadt. Τα Γνήσια Αξεσουάρ Volkswagen και Audi προσαρμόζονται στην λεπτομέρειά τους στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου. Εξαιρετικός σχεδιασμός - σαν τα Γνήσια Αξεσουάρ Volkswagen και Audi να ήταν εξ' αρχής ενσωματωμένα στο δικό σας αυτοκίνητο.
 

Τα εργοστάσια της Volkswagen και Audi έχουν αναπτύξει ειδικά πακέτα για κάθε τύπο αυτοκινήτου, ενδεικτικά σας αναφέρουμε μερικά:

 • Πακέτο offroad Audi Q5
 • Πακέτο offroad Volkswagen Tiguan
 • Οπτικό πακέτο "White & Black" για το νέο Audi TT
 • Αεροδυναμικά πακέτα εξωτερικής σχεδίασης για τα μοντέλα της Audi A3, A4 και Α5
 • Αεροδυναμικά πακέτα εξωτερικής σχεδίασης για τα μοντέλα της Volkswagen, νέο Polo, νέο Golf, Tiguan και Passat 
 • Ζάντες αλουμινίου για όλα τα μοντέλα της Volkswagen και Audi
 • Sport δερμάτινο τιμόνι
 • Σύστημα ψυχαγωγίας πίσω καθισμάτων
 • Παιδικά καθίσματα για όλες τις ηλικίες σε διαφορετικά μεγέθη για να προσαρμόζονται απόλυτα στο παιδί. Τα παιδικά καθίσματα της Volkswagen και της Audi εντυπωσιάζουν, τόσο με την υψηλή τους ποιότητα και πρότυπα ασφαλείας όσο και σε αισθητικούς όρους   Προϊόντα φροντίδας αυτοκινήτου, η περιποίηση του αυτοκινήτου σας γίνεται τώρα εξαιρετικά εύκολη με τα προϊόντα φροντίδας αυτοκινήτου από τα γνήσια αξεσουάρ Volkswagen και Audi. Από το αποτελεσματικό και φιλικό προς τα υλικά καθάρισμα, έως την σε βάθος φροντίδα του αυτοκινήτου.
 • Προστασία χώρου αποσκευών με ειδικά καλύμματα και ειδικές λύσεις αποθήκευσης λερωμένων αντικειμένων. 
 • Γνήσια Πατάκια από μοκέτα ή ελαστικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής που ταιριάζουν απόλυτα στο εσωτερικό του δικού σας αυτοκινήτου και στερεώνονται με ασφάλεια στις υποδοχές στερέωσης του αυτοκινήτου σας
 • Μινιατούρες Volkswagen και Audi μοναδικές και ξεχωριστές, διαθέσιμα πολλά μοντέλα σε σειρά 1 : 18, σειρά 1 : 43 και σειρά 1 : 87.

 

Το εξουσιοδοτημένο τμήμα μας αξεσουάρ είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη λύση και το κατάλληλο αξεσουάρ για το δικό σας αυτοκίνητο πάντα με  την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη του τμήματος service και την εργοστασιακή εγγύηση των 2 χρόνων.