Η Γ.Κ Γιαννακόπουλος προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς, πωλήσεις, σέρβις, ανταλλακτικά, θεσμοθετώντας έτσι νέα νοοτροπία στο χώρο του αυτοκινήτου. Χαρακτηριστικό του κορυφαίου επιπέδου υπηρεσιών και παροχών που η εταιρία διαθέτει, είναι το νέο Audi Q5 Mobile Service, ένα κινητό συνεργείο για άμεση κάλυψη απρόοπτων περιστατικών των πελατών μας.

 

 

Τεχνική υποστήριξη -  Service

MTM Αναβαθμίσεις

Από το 1952 η εταιρία μας ήταν από τα πρώτα κάθετα ολοκληρωμένα συγκροτήματα πώλησης και service αυτοκινήτων Volkswagen και Audi.

Πρόθεσή μας ήταν και παραμένει η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας με στάνταρ υψηλής ποιότητας. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες. Εσείς απλά απολαύστε τις.

Περισσότερα >

Η MTMMotoren Technik Mayer GmbH, είναι ένας γερμανικός οίκος που ασχολείται αποκλειστικά με αναβαθμίσεις κινητήρων και βελτιώσεις εν γένει.

Η εταιρία μας συνεχίζοντας την πολύχρονη συνεργασία της με την MTM είναι σε θέση να προσφέρει εξατομικευμένες αναβαθμίσεις για το δικό σας αυτοκίνητο.

Περισσότερα >

 

Εγγύηση - Επέκταση Εγγύησης

 

Χρηματοδότηση

*

Απολαύστε το νέο σας αυτοκίνητο με τα δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση που προσφέρεται σε όλα τα καινούργια μοντέλα Volkswagen και Audi. 

Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα του νέου προγράμματος για 2ετή Επέκταση της Εγγύησης και <<επεκτείνετε>> την ηρεμία σας.

Περισσότερα >

 Η εταιρεία μας στο τομέα χρηματοδοτήσεων των αυτοκινήτων συνεργάζεται με την Volkswagen Bank GmbH, την επίσημη τράπεζα των εργοστασίων Volkswagen - Audi.

Η Volkswagen Bank GmbH είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδοτικός οργανισμός στην Ευρώπη στο χώρο του αυτοκινήτου.

Μία μεγάλη δύναμη κοντά σας με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Περισσότερα >

 

Οδική Βοήθεια

 

Ασφάλειες

Με την αγορά του νέου σας αυτοκινήτου από την εταιρία μας σας προσφέρουμε δωρεάν το πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Οδικής Βοήθειας διάρκειας δύο (2) ετών, την υπηρεσία Volkswagen Total Care και Audi Long Life Mobility.

Επιπλέον έχετε την δυνατότητα για συνεχή, ετήσια επέκταση των υπηρεσιών Οδικής Βοήθειας για Volkswagen και Audi (ή εκ των υστέρων ένταξη σε αυτά).

Περισσότερα >

Σε συνεργασία με την Volkswagen Bank  έχουμε αναπτύξει το πιο πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης του αυτοκινήτου σας, ειδικό για να καλύψει και  τον πιο "απαιτητικό" πελάτη.

Εξασφαλιστείτε και προστατεύστε το αυτοκίνητό σας.

Περισσότερα >

 

 

Από το 1952 η πλέον σημαντική έννοια της Γ.Κ. Γιαννακόπουλος ΑΕΒΕ, ήταν και συνεχίζει να είναι ο πελάτης. Η πράξη το αποδεικνύει με απόλυτη σαφήνεια.
Η Γ.Κ. Γιαννακόπουλος ΑΕΒΕ από τη γέννησή της ήταν από τα πρώτα κάθετα ολοκληρωμένα συγκροτήματα εμπορίας και πώλησης αυτοκινήτων Volkswagen και Audi.

 

Σήμερα διαθέτουμε όχι μόνο το πιο σύγχρονο νέο κάθετο ολοκληρωμένο συγκρότημα, αυστηρά Γερμανικών προδιαγραφών, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα. Σε έκταση 17.500 τ.μ., η μοντέρνας αρχιτεκτονικής και σύμφωνα με τα πρότυπα των εργοστασίων, κτιριακές εγκαταστάσεις, καταλαμβάνουν χώρο 4.500 τ.μ.

Με πρόθεση την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας του πελάτη αλλά και με σεβασμό για κάθε άποψή του για το αυτοκίνητο που αποκτά, παραθέτουμε θυριδοποιημένη αποθήκη Γνήσιων Ανταλλακτικών, καθώς και μεγάλη συλλογή Γνήσιων Αξεσουάρ για το εσωτερικό και το εξωτερικό κάθε αυτοκινήτου.

 

Οι δύο διαφορετικές εκθέσεις Volkswagen και Audi, διαθέτουν όλη την γκάμα των μοντέλων, σε διάφορες εκδόσεις, διευκολύνοντας έτσι την επιλογή των υποψηφίων πελατών. Ειδικευμένοι πωλητές, πλήρως ενημερωμένοι για κάθε μοντέλο, είναι στη διάθεση των πελατών για την άμεση και εμπεριστατωμένη ενημέρωσή τους. Με πρόθεση την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας του πελάτη αλλά και με σεβασμό για κάθε άποψή του για το αυτοκίνητο που αποκτά, παραθέτουμε μεγάλη συλλογή αξεσουάρ για το εσωτερικό και το εξωτερικό κάθε αυτοκινήτου.

 

Το ξεχωριστό τμήμα Audi Service πρόσφατα δημιούργησε και μια νέα σημαντική υπηρεσία, την παραλαβή του αυτοκινήτου σας Audi σε νέο ξεχωριστό χώρο με δυνατότητα ανύψωσης του αυτοκινήτου σας και έλεγχο περιμετρικά αλλά και στο κάτω μέρος για σωστότερη και αποτελεσματικότερη προετοιμασία του service του αυτοκινήτου σας.

 

Πρόθεση αλλά και δέσμευση μας, η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας με στάνταρ υψηλής ποιότητας. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες. Εσείς απλά απολαύστε τις.