Γνήσια Ανταλλακτικά

Προηγούμενη σελίδα Εκτύπωση

Γνήσια Ανταλλακτικά

 

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων Volkswagen και Audi είναι πάντα κερδισμένοι χρησιμοποιώντας Γνήσια Ανταλλακτικά. Κερδισμένοι σε ποιότητα - αξιοπιστία - λειτουργικότητα - ασφάλεια - χαμηλό κόστος χρήσης και με 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση για όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά. Η αποκλειστική χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών Volkswagen και Audi εξασφαλίζει τη διατήρηση της αρχικής εργοστασιακής κατάστασης του αυτοκινήτου σας, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Με τα Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen και Audi, χρησιμοποιείτε στο αυτοκίνητό σας ανταλλακτικά, τα οποία εφαρμόζουν άψογα μεταξύ τους. Επιπλέον, η άριστη ακρίβεια συναρμολόγησής τους βοηθάει στην ελαχιστοποίηση του απαιτούμενου χρόνου παραμονής του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο.

Γιατί κάθε ένα ανταλλακτικό εκπληρώνει τον σκοπό του με ακρίβεια και αξιοπιστία. Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen και Audi αναπτύσσονται παράλληλα με το σχεδιασμό του δικού σας αυτοκινήτου. Έτσι, όλα τα ανταλλακτικά είναι κατασκευασμένα ώστε να ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Εάν πραγματοποιηθούν βελτιώσεις στην γραμμή παραγωγής, προσαρμόζονται κατάλληλα και τα Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen ή Audi. Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen και Audi διαθέτουν δύο χρόνια εγγύηση (εξαιρούνται υλικά τριβής και αναλώσιμα).

 

Γνήσια Ανταλλακτικά Ανταλλαγής

 

Παραλλήλα μέσω του προγράμματος ανταλλαγών της Volkswagen και Audi, μπορείτε να προμηθευτείτε πολλές κατηγορίες Γνήσιων Ανταλλακτικών, όπως κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων, άξονες, μίζες, δίσκους συμπλέκτη, ηλεκτρονικά στοιχεία και πολλά άλλα σε πολύ χαμηλές τιμές, με μόνη υποχρέωσή σας την επιστροφή του παλαιού ανταλλακτικού που αντικαταστάθηκε. Η ποιότητα των Γνήσιων Ανταλλακτικών Ανταλλαγής Volkswagen και Audi εξασφαλίζεται μέσω ποιοτικών ελέγχων και ελέγχων ασφαλείας. Έτσι ακόμη και μετά από πολλά χρόνια ζωής του δικού σας αυτοκινήτου, τα Γνήσια Ανταλλακτικά Ανταλλαγής εξασφαλίζουν την διαθεσιμότητα των κατάλληλων ανταλλακτικών σε  ποσότητες πέραν αυτών της κανονικής παραγωγής.

 

Το τμήμα Γνήσιων Ανταλλακτικών της εταιρίας μας, διαθέτει πλήρη συλλογή ανταλλακτικών για όλες τις εκδόσεις, όλων των μοντέλων, κάθε χρονολογίας κατασκευής. Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του τμήματος ανταλλακτικών, περικλείει πλήθος πληροφοριών για κάθε όχημα τύπου Volkswagen ή Audi, ενώ η on-line σύνδεση με τις βάσεις δεδομένων των εργοστασίων παραγωγής, μας δίνει τη δυνατότητα να βρούμε άμεσα το γνήσιο ανταλλακτικό που ταιριάζει απόλυτα στον τύπο του αυτοκινήτου σας.