Εγγύηση - Επέκταση Εγγύησης

Προηγούμενη σελίδα Εκτύπωση

Σιγουριά και Εξασφάλιση - Εργοστασιακή Εγγύηση

 

Σε όλα τα καινούργια μοντέλα των εταιριών μας Volkswagen και Audi προσφέρεται δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση για τα μηχανικά και τα ηλεκτρικά μέρη, χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό. Επίσης όλα τα επιβατικά μοντέλα της Volkswagen καθώς και τα μοντέλα της Audi χάρη στο πλήρως γαλβανισμένο αμάξωμα, συνοδεύονται από εγγύηση δώδεκα ετών για διάτρηση από σκουριά και τριών ετών για ελαττώματα χρώματος.

Παράλληλα όλες οι εργασίες καθώς επίσης και όλα τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ Volkswagen - Audi που τοποθετούνται στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας Λάρισα και Βόλο καλύπτονται από δύο χρόνια εγγύηση.

 

Επέκταση Εγγύησης  Volkswagen Life Time - Audi Car Life

 

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα βάσει του οποίου ως κάτοχοι αυτοκινήτων Volkswagen και Audi έχετε την δυνατότητα να επεκτείνετε την εγγύηση του αυτοκινήτου σας για 2 επιπλέον χρόνια μετά την λήξη της διετούς εργοστασιακής εγγύησης. Έτσι συνολικά θα μπορείτε να απολαύσετε όσο πιο ξέγνοιαστα γίνεται το καινούργιο σας αυτοκίνητο εξασφαλίζοντας συνολικά 4 χρόνια εγγύησης!

Επιπλέον για τους πελάτες που θα αποκτήσουν το αυτοκίνητό τους με χρηματοδότηση από την Volkswagen Bank μέσω της εταιρίας μας παρέχεται το προνόμιο της χρηματοδότησης και του προγράμματος Επέκταση Εγγύησης.

Τα προγράμματα Επέκτασης Εγγύησης Volkswagen Life Time και Audi Car Life προσφέρονται από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας μέχρι και τον 23ο μήνα κυκλοφορίας. Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για το κόστος, όσο και για τον τρόπο ένταξης στο πρόγραμμα Επέκταση Εγγύησης επικοινωνήστε με τους συμβούλους πωλήσεων της εταιρίας μας.