Τεχνική Υποστήριξη - Service

Προηγούμενη σελίδα Εκτύπωση

   Από το 1952 η πλέον σημαντική έννοια της Γ. Κ. Γιαννακόπουλος ΑΕΒΕ, ήταν και συνεχίζει να είναι ο πελάτης. Η πράξη το αποδεικνύει με απόλυτη σαφήνεια.
Η Γ. Κ. Γιαννακόπουλος ΑΕΒΕ από τη γέννησή της ήταν από τα πρώτα κάθετα ολοκληρωμένα συγκροτήματα εμπορίας και πώλησης αυτοκινήτων Volkswagen και Audi.

Σήμερα διαθέτουμε όχι μόνο το πιο σύγχρονο νέο κάθετο ολοκληρωμένο συγκρότημα, αυστηρά Γερμανικών προδιαγραφών, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα. Σε έκταση 17.500 τ.μ., η μοντέρνας αρχιτεκτονικής και σύμφωνα με τα πρότυπα των εργοστασίων, κτιριακές εγκαταστάσεις, καταλαμβάνουν χώρο 4.500 τ.μ.

Με πρόθεση την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας του πελάτη αλλά και με σεβασμό για κάθε άποψή του για το αυτοκίνητο που αποκτά, παραθέτουμε θυριδοποιημένη αποθήκη Γνήσιων Ανταλλακτικών, καθώς και μεγάλη συλλογή Γνήσιων Αξεσουάρ για το εσωτερικό και το εξωτερικό κάθε αυτοκινήτου.

 

   Ιδιαίτερα σημαντικό για την ολοκληρωμένη και σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, είναι το Service. Επανδρωμένο με εξειδικευμένο και συνεχώς επιμορφούμενο προσωπικό και ειδικούς τεχνικούς συμβούλους, πλήρως καταρτισμένους, το συνεργείο μας, εγγυάται την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών εφαρμόζοντας Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας κατά ISO 9001 από την TUV Sud Management Service, Germany.
   Ένα βασικό πλεονέκτημα του συνεργείου είναι η ειδική υπηρεσία Geko. Η υπηρεσία είναι η άμεση και σε πραγματικό χρόνο σύνδεση με τα εργοστάσια Volkswagen και Audi, για την αντιμετώπιση και επίλυση ειδικών βλαβών, καθώς και για θέματα κωδικών εγκεφάλων ή άλλες τεχνικής φύσεως ενημερώσεις. Οι Geko, SAGA2, ELSA, ETKA, BTAC είναι λίγες από τις πολύπλοκες δυνατότητες που καθημερινά βρίσκονται σε λειτουργία για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Το αμορτισερόμετρο, το φρενόμετρο, τα συστήματα ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης καλύπτουν τις ανάγκες και των πλέον απαιτητικών πελατών. Ενώ υπάρχουν όλα τα απαραίτητα ειδικά εργαλεία και ειδικά μηχανήματα που προσφέρουν τα εργοστάσια Volkswagen και Audi, ως κατασκευαστές, μόνο στα επίσημα συνεργεία του δικτύου του.
   Σας περιμένουμε από κοντά για να σας ξεναγήσουμε στους χώρους του συνεργείου μας και να κλείσετε ένα ραντεβού με τους συμβούλους Service, για να συντηρήσουμε το δικό σας αυτοκίνητο με τον σωστό και εξειδικευμένο τρόπο που ο ίδιος ο κατασκευαστής απαιτεί.

 

   Στο σύνολο των νέων υπηρεσιών μας, προστέθηκε και το KLIMA CHECK. Το KLIMA CHECK περιλαμβάνει, έλεγχο ιμάντα κλιματισμού, ηλεκτρονικών και μηχανικών μερών. Επίσης περιλαμβάνει έλεγχο του φίλτρου γύρης και σκόνης, έλεγχο των σωληνώσεων για τυχόν διαρροές καθώς επίσης καθαρισμό και πλύση του κλιματιστικού συστήματος με αντιμυκητοκτόνο. Τέλος με το νέο, σύγχρονης τεχνολογίας, μηχάνημα που αποκτήσαμε αντικαθιστούμε το φρέον του κλιματιστικού του αυτοκινήτου σας με πλήρη ακρίβεια έτσι ώστε να επιτύχουμε τη σωστή και μέγιστη απόδοσή του, όλες τις εποχές του χρόνου.

 

Πρόγραμμα πιστότητας

   Συνεχίζοντας να προσφέρουμε στον πελάτη μας, έχουμε εφαρμόσει ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα πιστότητας πελατών, γιατί πιστεύουμε ότι και όταν το αυτοκίνητό σας δεν είναι τόσο νέο μπορείτε να το φροντίζετε σωστά με Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen - Audi διατηρώντας την εργοστασιακή του κατάσταση μέσω των νέων εκπτωτικών προγραμμάτων τόσο σε Γνήσια Ανταλλακτικά όσο και σε διάφορες εργασίες τοποθέτησης.

Πιο συγκεκριμένα, στους κατόχους Volkswagen και Audi παρέχεται έκπτωση:

• 10% στις εργασίες και στα ανταλλακτικά για αυτοκίνητα ηλικίας 4-6 ετών (49-72 μήνες)
• 15% στις εργασίες και στα ανταλλακτικά για αυτοκίνητα ηλικίας 6-8 ετών (73-96 μήνες)
• 18% στις εργασίες και στα ανταλλακτικά για αυτοκίνητα ηλικίας άνω των 8 ετών (πάνω από 96 μήνες)
• Σε ότι αφορά ανταλλακτικά φανοποιείας ισχύει έκπτωση 10% για αυτοκίνητα άνω των 6 ετών.
 

   Πρόθεση αλλά και δέσμευσή μας, η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας με στάνταρ υψηλής ποιότητας. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες. Εσείς απλά απολαύστε τις.