Θέλετε να αποκτήσετε ένα από τα νέα μοντέλα της Volkswagen; Ανακαλύψατε το ιδανικό μοντέλο της Audi; Ανακαλύψτε και το ιδανικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα για να το αποκτήσετε!

   Η εταιρία μας σε συνεργασία με την Volkswagen Bank (www.volkswagenbank.gr ή www.audifinancialservices.gr) δημιούργησε προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης για όλα τα καινούργια και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Τα πρόγραμματα μπορούν να προσαρμοστούν στις οικονομικές σας δυνατότητες εξασφαλίζοντας μεγάλη ευελιξία προσφέροντάς σας σταθερό επιτόκιο για όλη την διάρκεια του δανείου, εύκολη εξόφληση σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις με δυνατότητα επιλογής της ημερομηνίας πληρωμής. Έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε με 0% προκαταβολή και να εξοφλήσετε το αυτοκίνητό σας σε διάρκεια μέχρι και 84 μήνες και όλα αυτά με την εξασφάλιση και την άνεση της Volkswagen Bank, της επίσημης τράπεζας των εργοστασίων Volkswagen και Audi, τον μεγαλύτερο χρηματοδοτικό οργανισμό στην Ευρώπη στο χώρο του αυτοκινήτου.

   Αξίζει να συμπεριλάβεται στη χρηματοδότηση του νέου σας αυτοκινήτου και το νέο πρόγραμμα "Προστασία Δανείου", το οποίο έρχεται να καλύψει την αβεβαιότητα και τις ανάγκες της σημερινής εποχής, όπως η αποπληρωμή των δόσεων σε μια δύσκολη και άτυχη στιγμή. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα εξασφαλίζει στον δανειολήπτη και στην οικογένειά του ότι οι δόσεις θα εξοφληθούν αυτόματα σε κάθε σοβαρή περίπτωση που θα του απαγορέψουν να εξασκεί οποιαδήποτε εργασία ή επάγγελμα με αμοιβή ή κέρδος (αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να έχετε στις εκθέσεις μας από τους συμβούλους πωλήσεων).

   Οδηγήστε το νέο σας αυτοκίνητο και αποκτήστε το με το πιο ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με τις ελκυστικές επιλογές που σας προσφέρει η εταιρία μας.