Πιστεύοντας ότι η σχέση μας με τον αγοραστή ενός αυτοκινήτου Volkswagen ή Audi ξεκινάει την στιγμή που παραλαμβάνει το αυτοκίνητό του, συνεργαζόμαστε με την Volkswagen Bank, ένα μεγάλο οργανισμό που προσφέρει την αξιοπιστία και την εξειδίκευση στην ασφάλιση στο κλάδο του αυτοκινήτου.

 

Κάθε ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου έχει ανάγκη από μία σωστή και ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός του σε όλες τις συνθήκες. Σε συνεργασία με την Volkswagen Bank (www.volkswagenbank.gr) έχουμε αναπτύξει τα πιο πλήρες προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου που μπορούν να καλύψουν και τον πιο "απαιτητικό" πελάτη. 

 

Με απλή, γρήγορη και εύκολη διαδικασία μπορείτε να επιλέξετε από μία ποικιλία ασφαλιστικών προϊόντων και καλύψεων και να δημιουργήσετε το ιδανικό για τις ανάγκες σας πρόγραμμα.

 

Έχετε την δυνατότητα εκτός από τις υποχρεωτικά από το νόμο καλύψεις Αστικής ευθύνης προς τρίτους, Υλικές Ζημίες και Σωματικές Βλάβες, να συνδυάσετε κάποιο από τα υπόλοιπα προϊόντα όπως: All Help - Ολοκληρωμένη Οδική Βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος, Αστική Ευθύνη κατά τη μεταφορά του αυτοκινήτου, Αστική Ευθύνη από ρυμουλκούμενο όχημα, Ιατρική Υποστήριξη, Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού – Ιδιοκτήτη, Νομική Προστασία, Υλικές Ζημίες από ανασφάλιστο όχημα, Πυρκαγιά, Πυρκαγιά από Τρομοκρατικές Ενέργειες και Στάσεις – Απεργίες, Αστική Ευθύνη από μετάδοση Πυρκαγιάς, Ολική και Μερική Κλοπή, Κλοπή Αξεσουάρ, ‘Ιδιες Ζημίες  -  Μεικτή, Θραύση Κρυστάλλων, Φυσικά Φαινόμενα, Ενοικίαση Αυτοκινήτου και το πρωτοποριακό πρόγραμμα Εγγύηση Αξίας βάση του οποίου σας αποζημιώνουμε σε περίπτωση ολικής καταστροφής ή Ολικής Κλοπής του αυτοκινήτου σας, στην αξία αγοράς του - και όχι στην εμπορική του αξία τη στιγμή της ζημίας - συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και του οποιουδήποτε εξοπλισμού έχει προστεθεί πέραν του εργοστασιακού.

 

Επίσης έχετε την δυνατότητα να εντάξετε το ποσό των ασφαλίστρων στο δάνειο αγοράς αυτοκινήτου έχοντας σταθερό ασφάλιστρο για όλη την διάρκεια του δανείου. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους συμβούλους πωλήσεων της εταιρίας μας και ζητήστε να σας φτιάξουν το δικό σας πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης με τις νέες μειωμένες ειδικές τιμές για αυτοκίνητα Volkswagen και Audi ή εναλλακτικά στείλτε μας ένα email με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.